robronse14

Een weekend om snel te vergeten

By @ 10/13/14 in Nieuws

Rob Peeters verliet vandaag vroegtijdig de Hotondarena. Onze kopman zat na zijn zwakke prestatie in zak en as en moest even bekomen. “Ik weet het even niet meer”, zuchtte hij. “Morgen -maandag- staan een paar bezoekjes op de agenda die me hopelijk duidelijkheid verschaffen.”

“Wat wil je dat ik je vertel?”, morde Rob na zijn opgave. “Ik weet het ook niet meer. Maar dat het niet goed is, ziet een blinde. Persoonlijk denk ik niet dat mijn rug me parten speelt, want deze week heb ik nog een pittige bostraining afgewerkt en toen hield mijn rug het ook. Dus eigenlijk sluit ik dat uit.”

Peeters trekt morgenvroeg in elk geval op visite bij de dokter. “Om 8 uur zit ik in het kabinet om bloed te laten afnemen. Afwachten of er iets scheelt wat dat betreft. Daarna laat ik voor alle zekerheid toch nog eens foto’s nemen van de rug, kwestie van dat toch hélemaal uit te sluiten. En in de namiddag heb ik een afspraak met psycholoog Jef Brouwers.”

Rob werkte een paar jaar geleden ook al samen met de sportpsycholoog, die hem vandaag zelf een sms’je stuurde. “Onder het motto baat het niet, dan schaadt het niet”, weet Rob. “Want zo kan het niet verder. Ik hoop dat er snel een oplossing komt, want dit is niet fijn. Niet voor mezelf, niet voor mijn werkgevers.”

Foto: ©photopress.be


0 comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *