peeterswellens

Rob hoopt op beterschap

By @ 10/01/14 in Nieuws

Het seizoen is niet ideaal begonnen voor Rob Peeters (Vastgoedservice-Golden Palace) en Bart Wellens (Telenet-Fidea). Beide heren speelden geen rol van betekenis in Neerpelt en Erpe-Mere, maar van panikeren is geen sprake.

“Ik ben teruggekeerd van stage met een overbelaste knie”, doet Peeters zijn verhaal. “In Erpe-Mere begon de rug op te spelen. Ik heb dan alles eens laten rechtzetten en ging met goeie moed richting Neerpelt. Jammer genoeg kwam ik daar voor de start ten val en in de wedstrijd moest ik al na één ronde het hele peloton laten passeren.”

“Ik ben zelfs aan de kant gegaan om jongens te laten passeren”, gaat Peters verder. “Dat is pijnlijk, maar het ging echt niet. Ik heb nu opnieuw een behandeling ondergaan en ik ga er van uit dat ik klaar ben voor Gieten. Conditioneel is er geen probleem. De benen willen mee, maar de rest niet. Als ook Gieten tegenvalt, zal ik een rustpauze inlassen en mij verder laten onderzoeken.”


0 comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *