De Rob en der Over

Je hebt er al van gehoord, maar eindelijk hoor je er meer van: in Wezel is er een supportersclub voor de lokale held Rob Peeters opgestaan. Ons clubje draagt de naam De Rob en der Over”, soms al eens tot afgekort tot “Dredo”. Wat mag je allemaal van ons verwachten?

 

Uiteraard gaan wij enkele veldritten bezoeken. Je moet iets doen op die koude winterdagen.  Soms zullen wij zelf vervoer inleggen, soms zullen wij meerijden met een andere supportersbus, zolang we er maar geraken. De volgende veldritten staan al op het programma: zon. 3/11 in Zonhoven, zat. 21/12 in Essen, don. 27/12 in Loenhout, zon. 2/2 WK in Hoogerheide. Hou die data al vrij en pak de dag erna verlof indien nodig.  Normaal gezien komt daar links of rechts nog een crossje bij, zo zijn we nog aan het bekijken of het voor het BK in het verre Waregem ook iets kunnen in elkaar kunnen boksen. Wij gaan uiteraard niet anoniem naar deze crossen. Je kan ons herkennen aan onze Dredo truien en mutsen, die je zelf ook kan aankopen. Ben je ons toch kwijt, zoek even onze vlag.

 

Wij gaan ook wat randactiviteiten organiseren. Zo is er onze quiz op 9 november, later hierover meer. Later op het seizoen willen we ook uitpakken met een klein feestje als er eens geen cross is.
Wil je meedoen aan dit alles en af toe ook eens wat minder betalen? Ideaal, want wij zoeken nog leden! Een spiffy Dredo lidkaart heb je al voor € 5 en brengt je allerhande voordelen op. Zo kost een Dredo trui en muts je normaal resp. € 30 en € 5, als lid betaal je slechts € 28 en €4. Op elke cross waar Dredo het vervoer zal verzorgen, krijg je korting op de busprijs en steeds een gratis pintje. Water, cola  en andere spavela’s gaan we niet weggeven. Ook op onze randactiviteiten mag je steeds iets extra verwachten. Ook krijg je de Dredo nieuwsbrief steeds in je mailbox, zodat je niets moet vergeten. Wil je lid worden, laat ons iets weten! Contacteer ons.

 

 

De Rob er der Over